Smart finansiering för elbilsladdning – BRF och samfällighet

Vi på Laddaccess har en för Sverige unik affärsidé, vad gäller finansiering av elbilsladdning. Vi erbjuder en smart och enkel lösning för bostadsrättsföreningar och samfälligheter som vill installera elbilsladdning, där vi tar hand om hela processen, från installation till underhåll, helt kostnadsfritt. Ni behöver inte heller ändra era anläggningsbeslut. Varje bilägare tecknar sina egna avtal, vilket förenklar processen och eliminerar behovet av nya beslut för föreningen.

Detta innebär att ni kan erbjuda era medlemmar modern och bekväm elbilsladdning utan ekonomisk risk eller administrativa bördor. Det är smart, rättvist och bekvämt. Elbilsladdning behöver med andra ord inte vara en känslig fråga! Med Laddaccess får ni en partner som tar hand om allt och gör det enkelt att vara hållbar..

Anmäl intresse
ansvar

Laddaccess – vi ansvarar för allt

Laddaccess äger laddstationerna och ansvarar för hela installationsprocessen. Vårt team hanterar projektledningen, säkerställer att allt installeras korrekt och optimerar anläggningens elförbrukning. När laddstolparna väl är på plats tar vi hand om fakturering och kundadministration, vilket även inkluderar avläsning av elförbrukningen från de medlemmar som laddar sina bilar. Ni behöver inte bekymra er över något, vi sköter allt från start till mål, inklusive uppdateringar och underhåll av laddstationerna.

Att som förening investera stora pengar i infrastruktur för elbilsladdning är riskfyllt, då det inte finns några garantier för att alla laddstolpar eller laddboxar används. Vi installerar precis så många som det finns intresse för. Ökar intresset, ökar vi antalet laddstationer.

individuella hyrkundsavtal

Hyrkundsavtal för medlemmar intresserade av laddstolpar

Medlemmar i er samfällighet eller bostadsrättsförening som vill använda laddstationerna tecknar enkelt individuella hyrkundsavtal med Laddaccess. Det innebär att de betalar för den el som förbrukas vid laddning av elbilen, och ni som förening slipper hantera betalningar och administration kring detta. Detta är rättvist och påverkar inte dem som inte har något intresse av laddstationerna.

Vårt avtal är utformat för att vara transparent och enkelt, så att medlemmarna får full kontroll över sina laddningskostnader. Vi tar ingen extra avgift för förbrukning utan det är föreningen som bestämmer och därmed kan elpriset vara föreningens självkostnadspris och mycket billigare än konkurrenter eller publik laddning. Har föreningen rörligt elabonnemang kan man dessutom ladda sina elbilar då priset är som lägst på dygnet, vilket är fördelaktigt för plånboken. Medlemmarna får laddning på sin parkeringsplats inom 2-4 veckor.

vi gör det enkelt

Bekvämt när du ska ladda bilen

Vi vill göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att ladda din elbil. Laddstationerna är användarvänliga och tillgängliga dygnet runt. Med appen kan du enkelt starta och stoppa laddning samt följa din elförbrukning. Vi strävar efter att ge dig en bekymmersfri upplevelse, så att du kan fokusera på att njuta av din elbil. Designen är, om vi får säga så själva, snygg och stilren.
skräddarsydda lösningar

För alla i er bostadsrättsförening eller samfällighet

Vi på Laddaccess skräddarsyr våra lösningar för att passa alla i er förening, oavsett om de har elbil eller inte. Vi undersöker intresset, dels genom att nära samarbeta med styrelsen och dels genom att skicka ut enkäter till medlemmarna i bostadsrättsföreningen eller samfälligheten. För de som redan äger en elbil eller planerar att köpa en, erbjuder vi pålitliga och moderna laddstationer.

För övriga medlemmar bidrar vår lösning till att öka fastighetens värde och framtidssäkra boendet. Vi ser helt enkelt till att alla i föreningen får nytta av en hållbar och modern energilösning.

etableringsplan

Vi anpassar en etableringsplan för er

Från första kontakt till färdiga laddstationer är vi med er hela vägen. Vi börjar med att utvärdera era behov och förutsättningar, och skapar sedan en anpassad etableringsplan. Vår erfarenhet och expertis garanterar att ni får en lösning som är optimal för just er förening. Vi har långtgående erfarenhet av att arbeta med många olika föreningar, som alla har varit unika och olika stora.

teknologi

Effektiv och modern laddstolpe

Vi använder oss av den senaste teknologin i våra laddstationer, för att säkerställa snabb, effektiv och säker laddning. Våra laddboxar är bland annat utrustade med smarta funktioner som anpassar laddningen efter elnätets kapacitet och optimerar energiförbrukningen.

Ni kan vara trygga med att våra laddstationer alltid levererar den bästa prestandan. Varje laddare är designad för att möta kraven från dagens elbilar och framtidens teknologier. Dessutom är de kompatibla med olika elbilsmodeller, vilket garanterar flexibilitet och bekvämlighet för alla användare.

vi gör det enkelt

Slipp söka bidrag hos Naturvårdsverket

Att Naturvårdsverket erbjuder bidrag till föreningar som vill investera i elbilsladdning, är fantastiskt, då det bidrar till ett mer hållbart samhälle. Det innebär också mycket administration och en investering från föreningens sida.

Eftersom att vi står för alla utgifter kring installation och underhåll innebär det att ni inte behöver ta upp några lån eller öka föreningens skulder. Detta gör det enklare för er att erbjuda laddningsmöjligheter utan ekonomisk belastning. Skulle ni vilja dra er ur samarbetet efter att avtalet löpt ut är det inga problem men då hade ni i vanliga fall kanske dragits med långa avbetalningar, men eftersom vi äger laddstationerna behåller vi dem helt enkelt bara.

Med Laddaccess får ni en komplett och bekymmersfri lösning för elbilsladdning i er bostadsrättsförening eller samfällighet. Vi tar hand om allt, från projektledning och installation till underhåll och administration. De medlemmar som har elbil hyr våra tjänster, så slipper ni investera i en riskfylld infrastruktur. Kontakta oss idag för att komma igång med er laddningslösning, eller om ni vill att vi ska berätta mer om vår verksamhet!

Vill du att vi tar fram en prognos för elbilsutvecklingen i er förening?

Fyll i formuläret så hör jag av mig omgående.
Kristian Greslingaas
Du kan också kontakta mig direkt:
Kristian Greslingaas
076 778 80 28
kristian@laddaccess.se