Vår historia

Vår ambition är att det ska vara lika enkelt att ha elbilsladdning för människor i brf/samfälligheter som för dom som bor i villor.

Anmäl intresse
Vår historia

Idén till Laddaccess

Per Ingelgård och Andreas Petersson är grundare av Laddaccess och gamla barndomsvänner. Per Ingelgård har arbetat inom branschen för elbilsladdning och energiomställning under många år. Under 2021 kom han i kontakt med många bostadsrättsföreningar och upptäckte då vilka bekymmer som många styrelser hade med beslut om infrastruktur för elbilar.

Inga föreningar tycktes fatta ”rätt” beslut om elbilsladdning i medlemmarnas ögon. Vissa styrelser beslutade man att inte investera alls vilket upprörde dom medlemmar med elbilar. Andra installerade en alldeles för stor och dyr anläggning för elbilsladdning vilket skapade frustration bland alla som nu fick vara med och betala utan att själva end ha en elbil.

Det måste finnas sätt att göra både styrelsen och medlemmarna nöjda med dessa inköp.

Så föddes idén till Laddaccess ”Vi tar kostnaden för investering i elbilsladdning åt föreningen och erbjuder laddning som en enkel hyrtjänst till boende med intresse”
Alla som är involverade i företaget idag är fast beslutade att försöka hålla på vårt grundläggande löfte att det går att göra både föreningens styrelse och medlemmarna som blir våra kunder nöjda med oss som samarbetspartner.

Vi är övertygade om att detta inte bara förbättrar människors livskvalitet men också driver den gröna omställningen i hela samhället. 

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret så hör jag av mig omgående.
Kristian Greslingaas
Du kan också kontakta mig direkt:
Kristian Greslingaas
076 778 80 28
kristian@laddaccess.se