Ta reda på intresset för elbilsladdning bland medlemmarna

Att ta reda på hur intresset ser för elbilsladdning är en viktig del av förarbetet i styrelsen. Vi på Laddaccess stöttar er i denna process genom att erbjuda expertis och verktyg för att genomföra enkätundersökningar. Denna insats är avgörande för att anpassa våra laddlösningar efter era specifika behov och önskemål.

Anmäl intresse
enkätundersökning

Det finns många skäl att genomföra en uppdaterad undersökning för att ta reda på det nuvarande intresset

  • Intresset kan ha ändrat sig från senaste undersökningen
  • Nyinflyttade som inte fått chans att svara
  • Ge medlemmarna chans att ta ställning till konkret prisinformation och hur det skulle fungera att vara hyrkund
  • Ge alla som inte har elbil en chans att svara och tycka till om elbilsladdning är också viktigt
enkätundersökning

Enkäten utformar vi tillsammans med styrelsen

Vi skickar ut enkäten till medlemmarna på epost, vi kan också göra det fysiskt om det är relevant. Vi betonar naturligtvis att svaren är frivilliga och icke-bindande och att detta görs som en del i det förberedande arbetet styrelsen genomför.

Vi har genomfört många såna här undersökningar och det brukar vara mycket uppskattat bland både medlemmar och föreningsstyrelser. Som alltid när man presenterar fakta ger det en tydlighet i diskussionerna och det belyser alltid vad medlemmarna tycker genom dom kommentarer som kommer in.

Resultat ger styrelsen insikt i intresset för elbilsladdning som tjänst till aktuell prissättning och ofta också många relevanta kommentarer från medlemmar med och utan elbil.

Genom att ta reda på vart dom med intresse för tjänsten har sina parkeringsplatser så ger det också en god överblick hur vi ska planera för installationen på bästa sätt. Detta är särskilt uppskattat i större föreningar med parkeringsplatser både ute och inne i garage.

Vill du att vi hjälper till och undersöka intresset i er förening?

Fyll i formuläret så hör jag av mig omgående.
Kristian Greslingaas
Du kan också kontakta mig direkt:
Kristian Greslingaas
076 778 80 28
kristian@laddaccess.se