Vad säger våra kunder

De bästa historierna om vårt arbete kommer direkt från våra kunder. Deras erfarenheter belyser effektiviteten och hållbarheten i Laddaccess laddlösningar för elbilar. Här samlar vi kundreferenser som visar på vårt engagemang för att leverera förstklassig service och bidra till en grönare framtid.

Anmäl intresse

Brf Näktergalen i Osby

”Laddaccess var det alternativet som uppfattades som mest rättvist för alla i föreningen när vi skulle rösta om samarbetspartner”
Göran , styrelsen

Brf Tyresö Strandtorg

”Nu är vi säkra på att föreningen inte behöver ta några kostnader för etablering av elbilsladdning under samarbetet” Karl-Arne och Eva, styrelsen

Brf Nattsländan i Järvastaden

”Nu kan vi anpassa elbilsladdning i garagen successivt efter behov”
Kristian, styrelsen
Kundreferenser

Brf Näktergalen i Osby

Föreningen har ca 30 parkeringsplatser i garage som administreras gemensamt. Idag finns ett fåtal laddande kunder och styrelsen tror att om man skapar rätt förutsättningar för elbilsladdning så kommer intresset att växa. Samtidigt är det ett sätt för föreningen att locka en yngre målgrupp till bostäderna vid försäljningar.
Styrelsen involverade tidigt medlemmarna i beslutsprocessen och en viktigt prioritering var att fatta ett beslut som alla skulle vara bekväma med, både dem med och dom utan elbil. Med Laddaccess gick processen fort och det blev ett enkelt beslut på den extrainsatta stämman där alla var överens.
Att sätta upp elbilsladdare på alla platser och bekosta själva var aldrig aktuellt då antalet elbilar idag är så lågt. Bättre då att låta Laddaccess etablera smart i takt med att behovet ökar.
Vi på Laddaccess är jätteglada för samarbetet och har stor förståelse för att det ska kännas rättvist för alla att etablera elbilsladdning.

”Laddaccess var det alternativet som uppfattades som mest rättvist för alla i föreningen när vi skulle rösta om samarbetspartner” Göran , styrelsen
Kundreferenser

Brf Tyresö Strandtorg

Föreningen har ett 50-tal parkeringsplatser utomhus. Dessa har motorvärmare sen tidigare som Laddaccess enkelt kan konvertera till elbilsladdare och hyra ut direkt till dom boende i takt med att behovet växer.

Det var viktigt för styrelsen att samarbeta med en partner som tog ett helhetsansvar och ägarskap för elbilsladdning i föreningen. Styrelsen ville också säkerställa att de inte behövde ta några extra kostnader i samband med utbyggnaden över tid. Detta tydliggjordes och fördes in som en del i samarbetsavtalet mellan föreningen och Laddaccess.

Föreningen har för närvarande ett rörligt pris för el och detta önskar man återspeglas i priset för elförbrukning vid elbilsladdning. Det är något vi på Laddaccess kan tillgodose och som blir allt vanligare hos våra kunder.

Vi på Laddaccess är glada för dialogen med styrelsen i föreningen och att samarbetet går så smidigt.

”Nu är vi säkra på att föreningen inte behöver ta några kostnader för etablering av elbilsladdning under samarbetet” Karl-Arne och Eva, styrelsen
Kundreferenser

Brf Nattsländan i Järvastaden

Föreningen har 70 parkeringsplatser där Laddaccess bekostar och etablerar elbilsladdning i föreningen efter behov. Elbilsladdarna hyrs ut direkt till bostadsrättsägare som vill bli hyrkunder. Hittills har Laddaccess installerat 14 stycken laddare som hyrs ut och förväntningen är att det under 2023 tillkommer 5-6 nya hyrkunder.

Föreningen har tidigare erfarenhet av att äga och underhålla anläggning för elbilsladdning. För några år sedan investerade föreningen i 8 stycken elbilsladdare. Det är tidskrävande och komplext att som styrelse behöva sätta sig in i och vara kravställare vid tekniska problem, agera support till boende samt att sköta administration, fakturering samt elavläsning löpande. I takt med en utbyggnad var dessa områden man snabbt insåg skulle öka i omfattning.

Laddaccess valdes utifrån perspektivet om en långsiktig partner som tar fullt ägarskap genom alla delar från planering och installation till drift och support.

Vi på Laddaccess är jätteglada för samarbetet och den positiva respons vi mött hos styrelse och våra hyrkunder och hoppas på många år tillsammans med Nattsländan.

Vi genomförde nyligen en årlig kundundersökning hos hyrkunderna i föreningen och över 90% var mycket nöjda och hade rekommenderat Laddaccess till vänner och bekanta.

” Med Laddaccess som partner kan vi anpassa antalet laddare i garagen successivt efter behov och föreningen behöver alltså inte investera i en fullskalig egenägd elbilsladdinfrastruktur.” Kristian Funk, ordförande Styrelsen

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret så hör jag av mig omgående.
Kristian Greslingaas
Du kan också kontakta mig direkt:
Kristian Greslingaas
076 778 80 28
kristian@laddaccess.se