För dig som är eller vill bli hyrkund


Har din förening avtal med oss? Så roligt! Nedan kan du läsa mer om hur du kommer igång, vilka fördelar vår tjänst erbjuder och hur du enkelt hanterar din laddning.

bLI HYRKUND

HUR FUNGERAR DET? 

Att komma igång med Laddacces är enklare än vad du tror!

När din bostadsrättsförening redan har ett avtal med Laddaccess, är det enkelt och smidigt att bli hyrkund. Så här går det till:

1. Anmälan om intresse
Som boende anmäler du ditt intresse för att hyra en laddbox via detta formulär. 

2. Installationsplanering: Inom kort kommer vi att kontakta dig för att bestämma datum för installation och aktivering av laddboxen. Detta sker vanligtvis inom 2-4 veckor från anmälan.

3. Installation och aktivering: Våra certifierade elektriker installerar laddboxen på din parkeringsplats och säkerställer att allt fungerar som det ska. Du får även hjälp med att konfigurera din laddbox samt koppla din RFID-bricka eller app.

4. Börja ladda: Nu är du redo att ladda din elbil! Du kan enkelt starta och stoppa laddningen via appen och följa din förbrukning i realtid.

5. Support och service: Om du har några frågor eller behöver hjälp, är vår kundtjänst alltid redo att assistera dig via hemsidan. Vi tar hand om all administration och support.

Fördelar med Laddaccess

Att vara kund oss Laddaccess har många fördelar!

Enkel och snabb installation: Laddaccess tar hand om hela installationsprocessen från början till slut. Du behöver inte oroa dig för tekniska detaljer – vi sköter allt åt dig.

Fullständig support och service: Som hyrkund hos Laddaccess har du alltid tillgång till vår support och service

Ingen investering för föreningen:  En av de största fördelarna med Laddaccess är att vi står för hela investeringen i laddinfrastrukturen. Detta innebär 0 kr i kostnader för bostadsrättsföreningen. Du som användare betalar endast för startavgift, ditt eget abonnemang och elförbrukning.

Flexibla abonnemangsavtal:  Vi förstår att dina behov kan förändras över tid. Därför erbjuder vi flexibla abonnemangsavtal med endast två månaders uppsägningstid efter de första sex månaderna.

Visst låter detta bra? Om din förening inte redan tecknat avtal med oss kan du ge tips på kontaktperson i din styrelse, så hör vi av oss!
fyll i formuläret för att komma igång med din elbilsladdning

Bli hyrkund

Genom att välja Laddaccess får du en pålitlig och bekväm laddningslösning som är skräddarsydd för dina behov, med fullständig support och service, transparenta kostnader, och möjligheten att ladda när elpriset är som lägst.


Har du fortfarande lite frågor så har vi samlat de vanligaste funderingarna lite längre ner.


Vanliga frågor

Kostnaderna för att bli hyrkund hos Laddaccess inkluderar en startavgift för installation, en fast månadshyra, och separat debitering för elförbrukning. För exakta kostnader, vänligen fyll i formuläret här eller kontakta oss direkt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för varje förening.
Installation och aktivering av laddboxen sker vanligtvis inom 2-4 veckor efter att beställningen har gjorts.
Om du flyttar kan du enkelt säga upp ditt abonnemang med två månaders uppsägningstid efter de första sex månaderna. Kontakta oss så hjälper vi dig med att avsluta avtalet
Du kan enkelt starta och stoppa laddningen via vår app eller med en RFID-bricka.
Ja, vår app gör det möjligt att övervaka och se din elförbrukning i realtid. Vi vill göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att ladda din elbil. Laddstationerna är användarvänliga och tillgängliga dygnet runt. Med appen kan du enkelt starta och stoppa laddning samt följa din elförbrukning. Vi strävar efter att ge dig en bekymmersfri upplevelse, så att du kan fokusera på att njuta av din elbil. Designen är, om vi får säga så själva, snygg och stilren.
Vi är inte beroende av något varumärke utan väljer den teknik som är bäst och mest lämpad för varje förenings behov. Vi kan också under samarbetet, byta eller uppgradera om det finns ny teknologi tillgänglig som är bättre. Läs mer här om vad vi menar är viktigt omkring teknologi…
Vårt avtal är utformat för att vara transparent och enkelt, så att medlemmarna får full kontroll över sina laddningskostnader. Vi tar ingen extra avgift för förbrukning utan det är föreningen som bestämmer och därmed kan elpriset vara föreningens självkostnadspris och mycket billigare än konkurrenter eller publik laddning. Har föreningen rörligt elabonnemang kan man dessutom ladda sina elbilar då priset är som lägst på dygnet, vilket är fördelaktigt för plånboken. 

Har du fler frågor?

Jag svarar gärna på dina frågor, fyll i formuläret så hör jag av mig omgående.

Kristian Greslingaas
Du kan också kontakta mig direkt:
Kristian Greslingaas
076 778 80 28
 kristian@laddaccess.se

Klicka här för att tipsa oss om en kontakt i din föreningen. Kanske sitter du inte själv i styrelsen och har ansvar för elbilsladdning men vill hjälpa din förening i arbetet med att hitta rätt laddlösning.