Träffa ägarna

Ägarkretsen bakom Laddaccess har tunga karriärer bakom sig och mycket erfarenhet som omsätts både strategiskt och praktiskt i vardagen. Ägarna är långsiktiga och det finns en växthorisont på många år i företaget. Eftersom våra kundrelationer är tänkt att vara många år in i framtiden behöver vår uthållighet som ägare också vara det.

Anmäl intresse
ägarna

Andreas Petersson, medgrundare och delägare

Andreas har mer än 18 års internationell erfarenhet av att bygga upp, utveckla och leda organisationer. Fokus har legat på digital affärsutveckling och ledarskap och han har tidigare varit Partner och delägare i eCapacity A/S, en dansk marknadsledande digital byrå inom Mangament Consulting. Han har även haft ledande befattningar inom Internationella bolag som VELUX och Valtech. Andreas har flera investeringar i start ups inom den gröna omställningen.

Ägarna

Per Rasmussen, delägare och styrelseledamot

Professionell styrelseledamot och investerare med över 20 års erfarenhet av digitalt företagsledarskap. Per har en lång och dokumenterad meritlista av att driva tillväxt och innovation i komplexa internationella företag som styrelseledamot eller med direkta ledande positioner.

Per är idag Angel Investor och rådgivare i start-ups och scale-ups med fokus på en ambitiös digital agenda. Han har flera styreslseuppdrag bland annat i HiFi Klubben.

ägarna

Sven-Eric Nilsson, delägare och ordförande i styrelsen

Sven-Eric har över 25 års erfarenhet av ledande roller som VD och Vice President som ansvarig för Internationella digitala organisationer i bland annat SAS, BESTSELLER, VELUX och Valtech. Han är även aktiv styrelseledamot i flera företag inom installationstjänster och driver en digital transformation och hållbarhetsagenda.

Han har en certifiering från Cambridge University i Climate Change & Towards Net-zero från 2022.

Han har också en certifiering från Copenhagen Business Executive School i strategi och hållbarhet från 2021

ägarna

Per Ingelgård, medgrundare och delägare

Per har många års branscherfarenhet inom den gröna omställningen för energi. Per har arbetat som rådgivare in M&A med fokus på energi. Per kommer senast från en position som affärsutvecklare på EpSpot inom elbilsladdning. Per har en civilingenjörsexamen från Lunds Tekniska Högskola.

ägarna

Niclas Livonne, medgrundare och delägare

Erfaren serieentreprenör inom bland annat fastighetsservice och IT. Niclas har startat och drivit bolag i mer än 20 år som entreprenör. Han har också erfarenhet från försäljning och key account management i små och stora företag.

Vill du komma i kontakt med oss?

Fyll i formuläret så hör jag av mig omgående.
Kristian Greslingaas
Du kan också kontakta mig direkt:
Kristian Greslingaas
076 778 80 28
kristian@laddaccess.se